Prodaja, Stanovanje, 5+ več sobno, Ljubljana mesto

530.000 €

Opis

Na eni najbolj elitnih lokacij v strogem centru mesta prodamo veliko staromeščansko stanovanje v skupni izmeri 136 m2 od tega 4,6 m2 kletne shrambe.

Stanovanje se nahaja v drugem nadstropju, nad njim je še eno mansardno stanovanje. V hiši je le 5 stanovanj in dva poslovna prostora v pritličju. Ogrevanje je lahko preko plinovoda (je v hiši), trenutno pa je ogrevanje urejeno preko električnih radiatorjev. V stanovanju gledajo tri sobe na južno stran s pogledom na Nazorjevo ulico in naprej proti Frančiškanski cerkvi, ena manjša soba in kuhinja z jedilnico ter shrambo so obrnjeni proti notranjemu prezračevalnemu jašku/atriju, peta soba pa je obrnjena proti zahodu s pogledom na Nebotičnik. Vmes sta dva ločena wc-ja in kopalnica. V hiši imajo upravnika, v planu je tudi menjava fasade. Stavba ima lepo in urejeno stopnišče, v stanovanju pa vas bodo navdušili izjemno visoki stropovi, ki dajo izjemen občutek večjega prostora. 

Do Prešernovega trga je 190 m ali 3 minute peš, hkrati pa je ulica veliko bolj mirna kot sosednja Čopova.

Stanovanje je trenutno oddano s študenti, tako da se lahko kupi tudi kot investicijo. Okna so bila zamenjana, prav tako je bila narejena prenova kopalnice, ostalo pa je potrebno prenove.

Pogoj nakupa je plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene nepremičnine. Odlična ponudba, redka nepremičnina, vabljeni k ogledu in nakupu.

Dodatno

 • Dodatno
  Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Plin Elektrika
 • Lega
  Jug Zahod
 • Luksuz
  Staromeščansko

Primerljive nepremičine