Stanovanje, Garsonjera, Ljubljana mesto

198.000 €

Opis

Na odlični lokaciji prodamo novejšo, prostorno garsonjero, ki se po velikosti lahko kosa s starejšimi 1 sobnimi stanovanji, saj meri skupno kar 39,5 m2. Bivalne površine je 33,6 m2, shrambe v istem nadstropju 4,1 m2 in balkona 1,8 m2.

Moderna garsonjera vas bo navdušila s super izkoriščenim prostorom, lepo in sončno zahodno lego, prihodom v nadstropje z dvigalom in parkirnim mestom, ki je tik ob vhodu iz garaže v skupne hodnike. Cena za parkirno mesto je 12.000 €.

V garsonjeri ostane notri kuhinja z aparati, vgradne omare v dnevni sobi in vgradne omare v glavni sobi. Stanovanje ima višje strope 2,6 m, kar pride zelo prav pri vgradni omari, ki je dovolj velika, da je lahko vsa garderoba v predprostoru in pri dobremu vsakodnevnemu počutju. Kopalnica je bila vmes obnovljena, pri čemer so vgradili prostornejšo tuš kabino in zamenjali tuš ročko.

Vseljivo bo decembra 2023. Stroški znašajo pozimi okoli 140 € in poleti okoli 130 € (odvisno od porabe tople vode), rezervni sklad je cca 10 €, elektrika cca 30 €.

Kupec plača 2% davek na promet nepremičnin. Vljudno vabljeni k ogledu ene najlepših garsonjer trenutno na trgu!

 

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet Dvigalo Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Optika
 • Ogrevanje
  Plin
 • Lega
  Zahod
 • Luksuz
  Klima

Podobne nepremičine