Stanovanje, Garsonjera, Ljubljana mesto

130.000 €

Opis

Na Prušnikovi ulici v Šentvidu, prodamo garsonjero neto tlorisne površine 23,2 m2 od tega bivalne površine 22 m2 in kletne shrambe 1,5 m2.  Nahaja se v četrtem nadstropju od petih v bloku z obnovljeno fasado in streho (l. 1996).  Stanovanje je orientirano na S-V stran in ima lep pogled na alpe. Zaradi svoje lege, ki je stran od Celovške ceste, je ta stran veliko mirnejša, s pogledom na Prušnikovo ulico.

Obsega kuhinjsko nišo z umivalnikom in električnimi kuhalnimi ploščami, bivalno- spalni prostor skupaj z jedilnico, hodnik z garderobno omaro in kopalnico s tuš kabino.

V letu 2004 so bila zamenjana nova PVC dvoslojna okna in radiatorji. V letu 2017 pa so bile vgrajene nove rolete, obnovljena kuhinja, nova elektrika po celem stanovanju, nove vodovodne inštalacije v kopalnici in kuhinji, nov pod (parket v bivalnem delu in vinil plošče v hodniku. Vhodna vrata so bila zamenjana leta 2022.

Upravnik je DOMO, stroški upravnika v katerem je zajeto vse razen elektrike, so poleti cca 70 € in pozimi cca 80 €. Stanovanje je zelo toplo, tudi če so pozimi ugasnjeni radiatorji. Rezervni sklad je 15 €. Elektrika cca 20 €. Ogrevanje je na toplarno, priprava tople vode pa na električni bojler.

Eno nadstropje višje je možna souporaba zaprte sušilnice in skupne terase. Blok je brez dvigala. Parkiranje okoli blokov.

Kupec plača 2% davek na promet nepremičnin. Vljudno vabljeni na ogled te svetle garsonjere z odprtim pogledom.

 

Dodatno

 • Dodatno
  Klet
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Sever Vzhod
 • Luksuz
  Lep razgled

Podobne nepremičine