Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Ljubljana mesto

700 €/mesec

Opis

Na Masarykovi cesti v centru Ljubljane oddamo pritlični poslovni prostor v skupni izmeri 45 m2. Pisarne so novejše, lično opremljene in takoj na voljo za uporabo. Razdeljene so razdeljene v dva sklopa. V prvem prostoru sta dve pisalni mizi s stoli za dve delovni mesti, čajna kuhinja, manjša miza z dvemi stoli in sanitarije.  V drugem, večjem delu pa je direktorska pisarna s sejno mizo, sedežno garnituro in lastnimi sanitarijami s tušem.

Moderen poslovni prostor se najaja v pritličju urejene poslovne stavbe in ima enostaven dostop tako za najemnine kot za stranke. Pod objektom je v garažni hiši eno parkirno mesto za 100 €/mesec, tako da je najemnina prostora skupaj s parkirnim mestom 800 €/mesec. Pisarne bodo vaše podjetje predstavljale na višjem nivoju in so vsekakor vredne najema. 

Varščina se plača v višini enomesečne najemnine, stošek posredovanja je v višini enomesečne najemnine + ddv. Mesečni stroški (brez ddv) so znašali v zimskem mesecu za upravnika cca 150 €, za parkirišče 23 €, za elektriko 44 € in Telekom 43 €.

Najemnik je zaželen davčni zavezanec, ker je oglaševana najemnina brez ddv.

Ne zamudite te izvrsne priložnosti, pokličite za ogled.

Dodatno

 • Dodatno
  Dvigalo Pokrito parkirišče
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Lega
  Sever
 • Luksuz
  Tip-top

Primerljive nepremičine