Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Ljubljana mesto

1.200 €/mesec

BežigradBežigrad131.8 m21980

Opis

Na Dunajski cesti 106 oddamo pisarne v skupni izmeri 131,8 m2. Pisarne so primerne za cca 10-15 ljudi. Obsegajo sprejemnico, "open space" prostor za cca 8-10 ljudi, sejno sobo, arhivsko sobo, pisarno za direktorja in pisarno za tajništvo ali nekoga, ki potrebuje svojo pisarno ter čajno kuhinjo. Sanitarije so v istem nastropju, samo za to nadstropje.

Nahajajo se v urejeni poslovni stavbi v 6. nadstropju do kamor vas popeljeta dve dvigali. Prostori so že opremljeni z mizami, omarami in stoli. V objektu je možen priklop na internet/telefon in to je tudi edini strošek, ki se plačuje poleg stroškov, ki so spodaj navedeni. Stroški znašajo v zimskem mesecu cca 497,79 (lastni stroški)+105,99 (skupni stroški) = 603,78€, sedaj v Septembru pa 352,92 (lastni stroški)+134,39 (skupni stroški) = 487,31€. V skupnih stroških je zajeto čiščenje skupnih sanitarij in hodnika/stopnišča, potrošni material v sanitarijah in porabljena elektrika za razsvetljavo skupnih prostorov. Lastni stroški pa zajemajo ogrevanje, toplo vodo, smeti, ter stroške upravnika + varovanja.

Varščina se plača v višini enomesečne najemnine in strošek posredovanja nepremičninske agencije v višini enomesečne najemnine + ddv.

V ceni najema sta že zajeti dve označeni parkirni mesti za zapornico. Iz klimatiziranih pisarn je čudovit pogled na alpe in ostalo okolico.

Prostor je prazen in takoj na voljo za najem. Vljudno vabljeni k ogledu!

Dodatno

  • Dodatno
    Dvigalo
  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija
  • Luksuz
    Klima

Primerljive nepremičine