Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Ljubljana mesto

400 €/mesec

Opis

V Trnovskih vratih v Trnovem, oddamo pisarno v pritličju poslovno/stanovanjskega objekta. Prostor ima neto 22,3 m2, bruto 35,32 m2, razlika pa predstavlja souporabo skupnih prostorov (vhod, čakalnica s čajno kuhinjo, sanitarije).

Prostor ima eno zaprto pisarno za eno osebo, ter dve pisalni mizi na prehodu do čakalnice, kot je razvidno iz slik. V zgornji etaži sta dva poslovneža z mirno dejavnostjo, tako da se tudi od našega najemnika pričakuje mirna dejavnost, da bo delo potekalo v mirnem sožitju obeh. Stroški znašajo skozi celoletno povprečje 135 €/mesec.

V prostorih je že urejen internet, parkiranje pa je za zapornico za eno vozilo. Prostori so v celoti opremljeni, na sveže prebeljeni in očiščeni ter na voljo za najem s 1.2.2024. Varščina se plača v višini enomesečne najemnine, strošek nepremičninske agencije pa v višini enomesečne najemnine + ddv. Če želite imeti vrhunsko lokacijo, svetle prostore z veliko naravne svetlobe, dobro povezanost z ljubljansko obvoznico, bližino več lokalov in restavracij za malice, vam bo ta prostor zagotovo zelo všeč. Vljudno vabljeni k ogledu!

Dodatno

  • Priključki
    Elektrika Voda Kanalizacija

Primerljive nepremičine