Oddaja, Poslovni prostor, Pisarna, Ljubljana mesto, Poslovni prostor na Kotnikovi

440 €/mesec

Opis

Na Kotnikovi ulici v centru Ljubljane oddamo pisarno veliko 49,8 m2 bruto. Pisarna se nahaja v visokem pritličju urejene poslovne stavbe in ima neto 40,1 m2 (ostalo je solastniški del na skupnih površinah). Pisarna je svetla in prijetna za vsakdanje delo.

Hiša je bila v celoti obnovljena l. 1993, leta 2001 pa so bile vgrajene nove omare, nove predelne stene, vgrajeni parapeti za radiatorje.

Pred vhodom v hodnik je prostor namenjen čakalnici, ločene moške in ženske sanitarije (samo za lastnike iste etaže). V polkletnih prostorih sta dve sejni sobi, ki se lahko po predhodnem dogovoru uporabljata brezplačno. Parkiranje je za dodatno plačilo možno v garažni hiši, ki je s kletjo povezano s tem objektom.

Prostor je lep, svetel in na voljo od 1.6.2024 za daljše obdobje (po dogovoru z obstoječim najemnikom, morda tudi prej). Oddaja se prazno, tretnutna oprema je od najemnika in bo odšla z njim ven. Pogoja najema je plačilo varščine v višini enomesečne najemnine in plačilo nepremičninski agenciji za posredovanje pri najemu v višini enomesečne najemnine + ddv.

Stavba je lepo vzdrževana, ugledna in ima svojo recepcijo.

Vljudno vabljeni k ogledu.

 

 

Dodatno

 • Dodatno
  Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Sever
 • Luksuz
  Klima

Primerljive nepremičine