Gospod Matija,

bila sva zelo zadovoljna z vašim pristopom in sodelovanjem pri nakupu stanovanja. Ob vsakem najinem vprašanju ste podali razumljiv odgovor ali nasvet. Zahvaljujeva se vam za ves vaš trud in vam želiva uspešno delo še naprej.

Branko in Cirila L.

Dear Matija,

I wanted to thank you for all your help and expertise these past weeks while I was scouting property in LJ and the surrounding area.  For someone just walking in off the street, you treated me with professionalism and went out of your way to make an American feel welcome. 

I knew I was in good hands and I would recommend you to anyone who is unfamiliar with LJ or coming in from another country to purchase property as I did.  I was impressed by your knowledge of the city and you were very quick to respond to my feedback and show me properties that were relevant to me.    I'm only sorry that this time it didn't work out for you (due to no fault of your own!)

When my wife Toviah gets back to LJ in this January, I'm going to have her call you as we think we're going to buy another apartment in the city (assuming everything goes as planned until then...). 

I hope you have a good fall and early winter and I hope to see you again in 2016.

Pozdravljen Matija,

Najprej bi se ti lepo zahvalil za uspešno prodajo. Glede na dejstvo, da sem imel pogodbo še z dvema agencijama, je vaša daleč pred ostalimi.

Pripeljal si največ strank (kupcev), odnos z menoj je bil korekten, strokoven. Posel smo speljali brez vsakršnih težav, profesionalno. 

Če bi v prihodnosti potreboval usluge nepremičninske agencije, bi se brez pomisleka odločil za vas oz. za g. Matijo Severja.

LP, Grega

Spoštovani na agenciji Century 21 in prodajni agent g. Matija Sever!

Zahvaljujem se vam za profesionalno in hitro prodajo moje nepremičnine (stanovanja) v Ljubljani. Že ko smo pred leti kupovali to stanovanje, je bil takrat zastopnik prodajalca vaš agent g. Matija Sever. Zaradi konca študija otrok v Ljubljani te nepremičnine sedaj nismo več potrebovali, zato smo se jo namenili prodati. Ker je takrat nakup potekal zelo profesionalno in korektno, smo sklenili, da poskušamo poiskati istega agenta tudi za prodajo. Preko interneta smo našli kontaktne podatke g. Matije Severa, ki se nas je po telefonskem pogovoru tudi spomnil. Predali smo mu dokumentacijo, ki jo je sam dopolnil še s potrdili o gradbenem dovoljenju in ukrenil vse potrebno za prodajo. Med prodajo nas je sprotno in izčrpno obveščal ter zelo hitro našel tudi kupca. Ves čas sodelovanja je vzdrževal visoko profesionalen odnos do nas in do kupca, svoje delo pa je opravil zelo strokovno, suvereno in učinkovito. Opravil je tudi vse formalnosti po prodaji nepremičnine, tako da se mi s tem nismo rabili nič ukvarjati. Na tem mestu se mu še enkrat zahvaljujem za ves trud in opravljeno delo ter ga toplo priporočamo tudi drugim strankam ob prodaji ali nakupu nepremičnine.

Ivo B.

Spoštovani g.Matija Sever,

Rad bi se vam najlepše zahvalila za vso pomoč pri prodaji mojega stanovanja za Bežigradom. Vaši nasveti in strokovna podpora so mi bili v veliko pomoč pri uspešni prodaji, ki sem jo kljub začetnim problemom in razmeram na trgu nepremičnin, izpeljala veliko hitreje in lažje kot sem si mislila na začetku.

Z največjim veseljem vas bom priporočila vsem mojim znancem in prijateljem, ki bi utegnili vaše usluge potrebovati v prihodnje. Vaše izkušnje in strokovnost pri prodaji oziroma nakupu nepremičnin bodo velika pomoč vsem, ki potrebujejo nasvet in pojasnila v zvezi s prodajo ali nakupom nepremičnine, ali pa na splošno, s trgom nepremičnin.

V kolikor pa bom še kdaj potrebovala podobno pomoč tudi sama, se bom z  velikim veseljem in brez oklevanja zopet obrnila na vas!

Metka B.

"Po dolgoletnem trudu pridobiti investicijska sredstva za nakup stanovanja sem imela cast sodelovati z izjemnim nepremicninskim agentom G. Matijem Severjem, ki je cista 10.-ka med agenti; saj ni samo profesionalen pri svojem delu. Je azuren, dosledno uposteva zelje narocnika, korekten in v svoje delo vnasa pozitiven pristop, ki narocniku olajsa enega najbolj stresnih zadev v zivljenju-nakupu stanovanja. V kolikor se odlocate za nakup in posredovanje vam ga srcno priporocam."

Ce bom se kaj potrebovala, se upam lahko obrnem na vas.

Milena O.

Tako kot imam  "svojega"  frizerja, zdravnico, zobozdravnika,avtoservis, odvetnico in psihiatra.......Vsi so moji angeli, ker jih potrebujem,da lahko

funkcioniram, lepše in bolj kvalitetno živim.

In dobro spim.

Ker vem, da jim lahko 100% zaupam in da poskrbijo zame najbolje kar se da, ko je potrebno.

"Veš ", je argumentirala prijateljica, " vem, da je direktor pošten in sposoben človek, predan svojemu delu ."  In povem vam , da je res !

In dodajam, da pri njih vse teče kot je treba; tiho in neopazno, a UČINKOVITO.

Bila sem presenečena, ker  v začetku  letošnjega leta,  še v tagloboki krizi, nisem  pričakovala tako hitre prodaje stanovanja. V dveh mesecih sem imela denar v žepu.

Gospod Sever  hvala lepa. Bili ste ne samo profesionalni in obvladate tako prodajo kot papirologijo, ampak ste tudi kulturen, nevsiljiv, takten človek z izostrenim čutom za ljudi v delikatnih in skrajno občutljivih stvareh, ko so vpletena tudi globoka čustva ljudi, kot je bilo pri meni. Zaradi vas je tudi meni šlo bolje in sem si priborila par tisočakov več.

Če ste že postali srečni očka, vam čestitam in upam da je šlo vse dobro. Če pa se bo zgodilo v kratkem,želim enako!

Verjamem, da ste tudi kot kolektiv vsi taksni - ne more biti drugače. . . .

Ob koncu posla  pa je vse nas na mizi skromno  pričakal  ohlajen šampanjec.

Res se je prilegel .................in slišala sem mehurčke brbotati "

s spoštovanjem"  in srečno. Mirjana H.

Nepremičninski posrednik Matija Sever je po nekaj dokaj slabih izkušnjah z drugimi agenti točno to, kar je naša družina rabila. Predvsem je učinkovit in uspešen, saj je za hčerkino družino in za naju dva uspešno posredoval pri kar štirih nepremičninah. Hkrati pa je tudi popolnoma zanesljiv, zaupanja vreden, samoiniciativen, vedno točen … in še simpatičen! In kot bi rekli andglosaksonci: vedno gre še miljo dlje, kot od njega pričakuješ. Ga z veseljem in brez zadržkov priporočava komerkoli!

Urška in Marko B.

Sam nakup nepremičnine je že kot tak stresen. Ves čas se sprašuješ, ali bom imel dovolj denarja, sem se prav odločil, kaj če potem najdem kaj ugodnejšega, bo s posojilom vse OK,... Z možem sva kupila svoje prvo stanovanje prav s pomočjo Ljubljana nepremičnine. Predstavnik, g. Matija Sever, je postopek vodil v obojestransko zadovoljstvo, strokovno, profesionalno in nadvse korektno. Najina izkušnja je taka, da bi vedno in povsod priporočila Ljubljana nepremičnine kot agencijo, ki za svojo stranko stori več, kot stranka od nje pričakuje.

Sanja A. H.

Spoštovani g. Sever,

rad bi se zahvalil za vašo zelo učinkovito posredovanje pri nakupu stanovanja v Ljubljani.  

Precej časa in energije je bilo potrebno za realizacijo tega zahtevnega projekta-nakupa stanovanja po določenih pogojih ki sva jih midva postavila.  Vsako vprašanje z naše strani oziroma vsak 'to-do' na vaši strani je bil realiziran v zelo kratkem času z dost korisnih informacij, in edino z vašo pomočjo se je ta projekt uspešno končal.

Srdžan

 

Dragi Matija!

Zahvaljujem se ti za dobro opravljeno delo! V procesu prodaje mojega stanovanja na Lipahovi ulici, me je obiskalo kar nekaj agentov, nihče izmed njih pa se niti približno ni toliko angažiral in potrudil, da bi se posel uspešno zaključil. Menim, da si izjemno sposoben za delo z ljudmi-ki pa je najtežje od vseh del-ostal si prijazen, dostojanstven in pozitiven vse do konca, še zlasti v trenutkih, ko bi marsikdo izgubil živce in dokončno opustil vso zadevo!

Želim ti, da bi odšel na svoje in bil še naprej takšna inspiracija vsem, ki ne nameravajo obupati v teh črnih kriznih časih!!!!!!!

PS sem te že priporočila prijateljem in znancem in upam, da boš nekoč deloval tudi po tujih državah!!!!

Z ljubeznijo in najlepšimi željami te pozdravlja TINA B.

 

Živjo Matija,

S tvojo pomočjo sva bila zelo zadovoljna. Čeprav sva začela s prodajo še preko dveh drugih agencij, sva na koncu ostala samo z Ljubljana Nepremičnine, ker sva imela samo s tabo normalen profesionalen odnos. Posebej bi izpostavila hitro odzivnost, skrb za dobro predstavitev nepremičnine na spletu (v primerjavi z ostalimi agencijami ste eni redkih, ki razumete, da so dobre predstavitvene fotografije nujen prvi korak), prijaznost, neutrudno organizacijo obiskov tudi takrat, ko sva midva že skoraj obupala....  

Veliko uspeha še v prihodnje, če se bova spet odločila za kakšen nov nepremičninski podvig, pa se slišimo.

T.Š.

Spoštovani g. nepremičninski posrednik Matija Sever,

 

najlepše se zahvaljujemo za odlično opravljeno posredovanje pri prodaji  hiše, ko ste nam pomagali s strokovnostjo, zanesljivostjo in prijaznostjo. Priporočamo vas tudi drugim.

 

Družini Kerin in Levašič

Matija Sever je bil že nekajkrat idealen partner pri iskanju novih stanovalcev in cel postopek od a do ž, ko smo podpisali pogodbo, je izpeljal zanesljivo, hitro in z največjo prijaznostjo. Ga toplo priporočam!