Nepremičnine Sever

V podjetju Nepremičnine Sever se ukvarjamo s prodajo in oddajo nepremičnin s poudarkom na Ljubljani z okolico. Bogate izkušnje skozi zadnjih devet let je direktor pridobil pri dveh odličnih nepremičninskih agencijah. V zelo uspešni in lokalno priznani agenciji Ljubljana nepremičnine d.o.o. (4 leta) in v eni največjih mednarodnih franšiznih agencij na svetu CENTURY 21 (slabih 6 let). V podjetju se trudimo, da smo zaupanja vredna nepremičninska agencija in da sledimo najstrožjim standardom na tem področju.

 

Zakaj mi?

Običajno se človek sreča z nakupom ali prodajo lastne nepremičnine 3-4 X v življenju, zato ima malo izkušenj in potrebnega strokovnega znanja s tega področja. Nepremičninski posredniki smo v ta proces dnevno vpeti in z dobrim poznavanjem lokalnega trga, lažje določimo pravo ceno nepremičnine, jo pripravimo za prodajo, naredimo vrhunske fotografije in opis, ter z dobrim marketinškim pristopom skrajšamo prodajni proces in dosežemo maksimalno prodajno ceno. 

Direktor se je večinoma ukvarjal s prodajo stanovanj in hiš v Ljubljani z okolico, zato mu je ta segment najljubši. Pri prodaji nepremičnine vas bo podjetje Nepremičnine Sever v vsakem trenutku obveščalo o tem v kakšni fazi prodaje smo, kaj moramo narediti, da se nepremičnina uspešno proda ali odda in vam pri tem nudili pravno podporo naše pravne službe. 

Pri nakupu nepremičnine je potrebno biti pozoren na gradbeno dovoljenje, uporabno dovoljenje, dejansko stanje nepremičnine, potrdila o namenski rabi zemljišča, morebitne predkupne upravičence, dovozne poti... Dovolite, da vas peljemo skozi ta postopek, saj vam bodo naše izkušnje prišle zelo prav v tem zahtevnem postopku od katerega bodo odvisne vaše nadaljnje aktivnosti.

Naše delo obsega tudi: Vodene oglede nepremičnin, pogajanja za ceno, priprava prodajne pogodbe, napovedi za davčno upravo (FURS), svetovanje glede davčnih obveznosti, overitev prodajne pogodbe, deponiranje pogodb, primopredaja nepremičnine, obveščanje dobaviteljev in upravnikov o zamenjavi lastnikov ipd. 

Direktor je v svoji 9 letni karieri uspešno realiziral preko 250 nepremičninskih poslov.  V kolikor vas delo s profesionalnimi, predanimi, pozitivnimi in izkušenimi nepremičninskimi agenti veseli, bomo veseli vašega klica in se dogovorili za sestanek. Skupaj bomo lažje dosegli vaše zastavljene cilje. Naj bo ta pomemben korak v vašem življenju varen in optimiziran.